HomeNieuwsVerhuren van je Woning aan Expats: Betrouwbaar...

Verhuren van je Woning aan Expats: Betrouwbaar en veelal tijdelijk van aard

Bent je een woningeigenaar op zoek naar een betrouwbare en rendabele manier om een 2e woning of belegging te verhuren? Overweeg dan om je huis of appartement te verhuren aan hoogopgeleide expats. In deze blog bespreken we de specifieke voordelen van het verhuren aan expats en waarom het, gezien de aankomende veranderingen in de wetgeving omtrent tijdelijke huurcontracten, nu nog gunstiger is om je op deze doelgroep te richten. Als je op zoek bent naar een ervaren en professionele makelaar om u hierbij te ondersteunen, kan je vertrouwen op NEWCURB Rental Service.

 1. Hoogopgeleide Expats: Een Betrouwbare Doelgroep Expats zijn vaak hoogopgeleide professionals die naar Nederland komen voor werk of studie. Ze hebben een stabiel inkomen en zijn gewend om verantwoordelijkheid te nemen. Dit maakt hen een betrouwbare doelgroep van potentiële huurders. Bovendien hebben expats vaak een internationale achtergrond en brengen ze culturele diversiteit met zich mee, wat je woning aantrekkelijker kan maken voor toekomstige huurders.

 2. Financiële Stabiliteit en Betrouwbaarheid Hoogopgeleide expats hebben meestal een goed inkomen en kunnen vaak een goede huurprijs betalen. Daarnaast zijn ze meestal in staat om tijdig de huur te voldoen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over financiële onzekerheid. Ook hebben expats vaak toegang tot externe financiële garanties, wat extra zekerheid biedt.

 3. Korte Verhuurperiodes: Flexibiliteit en Hogere Opbrengsten Een interessant voordeel van het verhuren aan expats is dat ze vaak slechts voor een beperkte periode in Nederland verblijven. Dit kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren. Met de aankomende veranderingen in de wetgeving omtrent tijdelijke huurcontracten, waarbij de maximale duur wordt beperkt, is het nog aantrekkelijker om je woning aan expats te verhuren. Je kunt profiteren van de hogere huurprijzen die expats bereid zijn te betalen voor kortetermijnhuur, wat kan leiden tot een hogere opbrengst voor je woning.

 4. Makelaar NEWCURB Rental Service: Uw Betrouwbare Partner Het vinden van geschikte expat-huurders en het beheren van de huurovereenkomst kan een uitdagende taak zijn. Gelukkig staat NEWCURB Rental Service klaar als je betrouwbare en ervaren makelaar. We hebben een uitgebreid netwerk van internationale professionals en beschikken over de kennis en expertise om je woning succesvol te verhuren aan expats. Met een zeer complete begeleiding en ondersteuning kan je genieten van een zorgeloze verhuurervaring.

Conclusie: Het verhuren van je woning aan hoogopgeleide expats biedt tal van voordelen. Van financiële stabiliteit en betrouwbaarheid tot flexibiliteit en hogere opbrengsten, expats vormen een waardevolle doelgroep voor verhuurders. Met de aankomende beperkingen op tijdelijke huurcontracten is het nu nog aantrekkelijker om uw woning aan expats te verhuren. Vertrouw op de expertise van NEWCURB Rental Service om u te begeleiden bij dit proces en te zorgen voor een succesvolle verhuurervaring. Neem vandaag nog contact met hen op en ontdek de mogelijkheden voor het verhuren van uw woning aan expats.

Let op: Deze blog is geschreven in opdracht van NEWCURB Rental Service en heeft als doel verhuurders te informeren over de voordelen van het verhuren aan expats. Raadpleeg altijd een juridisch specialist voor specifieke informatie met betrekking tot wet- en regelgeving in uw regio.

Ons DNA
 • Persoonlijke aanpak
 • Ondernemend en pro-actief
 • Professionele werkwijze
 • Hoge mate van service
 • Vernieuwende mindset

Onze standaard extra's
 • Inclusief woningfotograaf
 • Altijd een woningvideo
 • 2-talige contracten voor Expats
 • Adverteren op Funda & internationaal
 • Screening met digitale kluis

Klanten beoordeelden ons met een:

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod?
Maak een e-mail alert aan op basis van jouw zoek criteria.
E-mail Alert aanmaken