HomeReviews

Reviews

38 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
Rob Erto
Rob Erto - Almere
10/10
Toegevoegd op 25 januari 2023

Amando is eerlijk, secuur en snel!

westerveld
westerveld - Baarn
10/10
Toegevoegd op 21 januari 2023

Binnen een week vanaf het zien van de woning online, het huurcontract en de sleutels gehad, snelle reactie, zeer vriendelijk.

Bedankt Amando Kuiper!

Roger Dekkers
Roger Dekkers - Baarn
10/10
Toegevoegd op 20 januari 2023

Prettige communicatie & adequate opvolging! Goede kandidaten voorgedragen.

Aramide Oyedepo
Aramide Oyedepo - Almere
10/10
Toegevoegd op 7 januari 2023

They're awesome!

Zeynep Erk
Zeynep Erk - Bussum
10/10
Toegevoegd op 22 december 2022

I would definately recommend Newcurb Makelaars to anyone looking for a place in Amsterdam & 't Gooi area! The renting process went smoothly and I have been able to move in the apartment the day after I arrived. The communication is easy, quick and all your questions are answered in detail. Everything is handeld and coordinated so professionally that you do not need to worry! Newcurb would be my first choice if I ever need to move again!

Melchior Jaspers
Melchior Jaspers - Amsterdam
10/10
Toegevoegd op 28 november 2022

Aardig, service gericht, correct, concreet, komen afspraken na, zijn bereid om te helpen, persoonlijke hulp, werk op maat.
Kortom: absolute aanrader!

Mayur Satpute
Mayur Satpute - Almere
10/10
Toegevoegd op 5 november 2022

My wife and I had an awesome experience with the agency. Amando is really nice, accommodating and helpful throughout.

Maaike Amels
Maaike Amels - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 4 november 2022

Super happy with the collaboration, reliable and fast!

Rossana Guzman
Rossana Guzman - Almere
10/10
Toegevoegd op 18 oktober 2022

Excellent and very responsible company, they help us in the process of renting a house and also hiring the utility services we needed for that place. Highly recommend it.

Thieu
Thieu - Amsterdam
10/10
Toegevoegd op 3 oktober 2022

.

Ons DNA
  • Persoonlijke aanpak
  • Ondernemend en pro-actief
  • Professionele werkwijze
  • Hoge mate van service
  • Vernieuwende mindset

Onze standaard extra's
  • Inclusief woningfotograaf
  • Altijd een woningvideo
  • 2-talige contracten voor Expats
  • Adverteren op Funda & internationaal
  • Screening met digitale kluis

Klanten beoordeelden ons met een:

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod?
Maak een e-mail alert aan op basis van jouw zoek criteria.
E-mail Alert aanmaken