HomeReviews

Reviews

17 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.8/10
Sabine Ferdik
Sabine Ferdik - Laren NH
10/10
Toegevoegd op 25 mei 2022

I was very happy with NEWCURB Makelaars. Amando was very helpful and friendly. For this - for me a big step - I couldn't have found a better real estate agent! The whole process went smoothly and there was always a quick and helpful response to my questions and e-mails. I definitely recommend NEWCURB Makelaars.

Dragana Radjenovic
Dragana Radjenovic - Amsterdam
10/10
Toegevoegd op 5 mei 2022

Great service. Fast and professional.

Konstantina Milidou
Konstantina Milidou - Utrecht
10/10
Toegevoegd op 15 april 2022

I am very satisfied with NEWCURB Makelaars! The real estat agent's responses were really quick and he was very helpful during the hole process. I definitely recommend the agency.

M Ida Tassi
M Ida Tassi - Amsterdam
10/10
Toegevoegd op 9 april 2022

Our experience with NEW CURB MAKELAARS is very positive! Many, many thanks to Amando Kuiper who looked after the rental of our property in Amsterdam with a great result. He's very professional, friendly, reliable and knowledgeable. Communication with Amando was very pleasant. With every step he has kept us informed. We always had nice and quick contact and he's always responded promptly If we had any questions. Very grateful for the support and the excellent service. Highly recommended!

Ergun Apkinar
Ergun Apkinar - Amsterdam
8/10
Toegevoegd op 3 februari 2022

Prettige samenwerking met NEWCURB inzake de verhuur van mijn appartement in Amsterdam West.

Helga Poortenaar
Helga Poortenaar - Bussum
10/10
Toegevoegd op 14 november 2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Hele goede ervaring met Amando, hij is erg behulpzaam en neemt precies van je over waar je behoefte aan hebt. Hij denkt met je mee en is erg vriendelijk!

Lydia Benkirane
Lydia Benkirane - Amsterdam
10/10
Toegevoegd op 5 oktober 2021

Very on top of things, available and always happy to help. Very professional and kind! I recommend working with these guys, really reliable

Eliza Vastgoed
Eliza Vastgoed - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 3 oktober 2021

Flexibel, kundig en prettig om mee samen te werken. Aanrader.

Ben Van Gelderen
Ben Van Gelderen - Bussum
10/10
Toegevoegd op 1 oktober 2021

Newcurb makelaars heeft diverse appartementen en woningen voor me verhuurd in het Gooi. Altijd snel in het contact en staan je goed bij als verhuurder. Top service.

Sandeep Patnaik
Sandeep Patnaik - Amsterdam
10/10
Toegevoegd op 1 september 2021

I had a great experience with the agency. I was helped by Amando and Betty who are very professional and have a good knowledge of the real estate market. They also helped me to apply for official documents such as the housing permit and ultimately were instrumental in finding a really good house which I enjoy now. I highly recommend the agency to both locals and expats! Thanks again guys!

Ons DNA
  • Persoonlijke aanpak
  • Ondernemend en pro-actief
  • Professionele aanpak
  • Hoge mate van service
  • Vernieuwende mindset

Onze standaard extra's
  • Inclusief woningfotograaf
  • Altijd een woningvideo
  • 2-talige contracten voor Expats
  • Adverteren op Funda & internationaal
  • Screening met digitale kluis

Klanten beoordeelden ons met een:

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod?
Maak een e-mail alert aan op basis van jouw zoek criteria.
E-mail Alert aanmaken