HomeReviews

Reviews

12 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.8/10
Helga Poortenaar
Helga Poortenaar - Bussum
10/10
Toegevoegd op 14 november 2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Hele goede ervaring met Amando, hij is erg behulpzaam en neemt precies van je over waar je behoefte aan hebt. Hij denkt met je mee en is erg vriendelijk!

Lydia Benkirane
Lydia Benkirane - Amsterdam
10/10
Toegevoegd op 5 oktober 2021

Very on top of things, available and always happy to help. Very professional and kind! I recommend working with these guys, really reliable

Eliza Vastgoed
Eliza Vastgoed - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 3 oktober 2021

Flexibel, kundig en prettig om mee samen te werken. Aanrader.

Ben Van Gelderen
Ben Van Gelderen - Bussum
10/10
Toegevoegd op 1 oktober 2021

Newcurb makelaars heeft diverse appartementen en woningen voor me verhuurd in het Gooi. Altijd snel in het contact en staan je goed bij als verhuurder. Top service.

Sandeep Patnaik
Sandeep Patnaik - Amsterdam
10/10
Toegevoegd op 1 september 2021

I had a great experience with the agency. I was helped by Amando and Betty who are very professional and have a good knowledge of the real estate market. They also helped me to apply for official documents such as the housing permit and ultimately were instrumental in finding a really good house which I enjoy now. I highly recommend the agency to both locals and expats! Thanks again guys!

Dmytro Kravchenko
Dmytro Kravchenko - Germany
10/10
Toegevoegd op 2 augustus 2021

Great experience and very reliable! I'm very grateful to Amando and the whole team for the support they've provided. I would definitely recommend this agency! Thank you!

Pepijn Haselhoff
Pepijn Haselhoff - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 27 juli 2021

I've had a very pleasent, fast responsive and positive experience with Amando Kuiper. They are in my opinion the most professional realtor in 't Gooi area.

Jochen H
Jochen H - Amsterdam
10/10
Toegevoegd op 23 juli 2021

Professional advice with an easy going attitude. Nevertheless pointing out all important details and possible risks or uncertainties of the real estate market in Amsterdam. Calm, friendly demeanor, which helps tremendously when having to make informed decisions. Highly recommended!

Lorena Bellotto
Lorena Bellotto - Huizen
9/10
Toegevoegd op 6 juli 2021

Zeer fijn en professioneel bedrijf om mee samen te werken. Luisteren goed, zijn deskundig en staan continu in contact met de klant. Ik zou zeker weer voor dit bedrijf kiezen.

Can Algu
Can Algu - Almere
10/10
Toegevoegd op 11 november 2020

Kennisgemaakt als verkoopmakelaar van nieuwe huis en was zo tevreden over de werkwijze en deskundigheid ook de verkoop van de oude huis aan Harry en Amando overgedragen en ook dit zeer goed gegaan. Klasse👍👍👍

Ons DNA
  • Houden van snelheid
  • Ondernemend
  • Persoonlijke aanpak
  • Continu ontwikkelen
  • Vernieuwende mindset

Klanten beoordeelden ons met een:

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod?
Maak een e-mail alert aan op basis van jouw zoek criteria.
E-mail Alert aanmaken