HomeVerkopen

Verkopen

Profiteer van een uniek netwerk in Hilversum, 't Gooi en omgeving. Benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan en ontvang deze binnen 2 werkdagen per e-mail. 

Met ons kantoor begeleiden we de volledige verkoop en aankoop. We zijn aangesloten bij de makelaars branchevereniging VBO (+1.400 leden in Nederland). 
 
Advies over de verkoop van je woning of appartement? Maak een afspraak met onze verkoopmakelaar of lees hier meer over onze werkwijze. Liever eerst in een paar stappen online een geschatte waarde van jouw woning opvragen? Maak gebruik van onze online waardeschatting tool.

Waardebepaling aanvragen Vrijblijvende afspraak

Wat is een waardebepaling precies?

Een waardebepaling is een gerichte inschatting van de marktwaarde voor jouw woning en situatie. Dit gebeurt door een gecertificeerde verkoopmakelaar. Onze verkoopmakelaar heeft meer dan 10 jaar evaring, toegang tot belangrijke verkoop data en is aangesloten bij makelaarsvereniging Vastgoedpro. Er zijn geen kosten aan verbonden. Let op, heb je een taxatie nodig voor bijvoorbeeld een hypotheek, dan moet een taxateur een taxatierapport opstellen.

Heb ik een energielabel voor mijn woning nodig als verkoper?

Ja dat is op het moment verplicht bij het verkopen en verhuren van een huis of appartement. Op enkele uitzonderingen na als monumentale panden of fabriekshallen. Vanaf 2021 moet je een energielabel aanvragen bij een  energie adviseur. Deze adviseur (inspecteur) komt langs om je woning te keuren en een label te geven. 

Ga je jouw woning verkopen en heb je een energielabel nodig? Plan hier eenvoudig een afspraak.

Wat is een makelaarsvereniging zoals VBO?

Lid van brancheorganisatie VBO

NEWCURB makelaars is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.300 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar je van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

Je kunt ervan uitgaan dat een VBO-makelaar deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt. Denk hierbij aan het opmaken van een correcte verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers of huurders, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op bepaalde risico’s. Heb je onverhoopt toch een klacht of is er een geschil ontstaan? Dan kan je terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook in het belang van de verhuurder.

Meer weten over VBO? Ga naar www.vbomakelaar.nl

Samen sterker. Daar gaan wij voor.

Kantoor Hilversum
Kantoor Hilversum
Herenstraat 31, 1211 BZ Hilversum
Bezoek op afspraak
Ons DNA
  • Persoonlijke aanpak
  • Ondernemend en pro-actief
  • Professionele werkwijze
  • Hoge mate van service
  • Vernieuwende mindset

Onze standaard extra's
  • Inclusief woningfotograaf
  • Altijd een woningvideo
  • 2-talige contracten voor Expats
  • Adverteren op Funda & internationaal
  • Screening met digitale kluis

Klanten beoordeelden ons met een:

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod?
Maak een e-mail alert aan op basis van jouw zoek criteria.
E-mail Alert aanmaken