HomeVerkopen

Verkopen

In samenwerking met het verkoop kantoor Home Sales & Rental verzorgen we de verkoop van woningen. Het makelaarskantoor Home Sales & Rental is aangesloten bij de branchevereniging Vastgoedpro, 1 van de top 3 brancheverenigingen voor makelaars in Nederland naast VBO en NVM.  


 
Het kantoor heeft +10 jaar ervaring in het verkopen van vastgoed, gespecialiseerd in Wonen. O.a. in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, het Gooi & Almere. Home Sales & Rental is gespecialiseerd in de verkoop van woonruimte met prijzen tussen de EUR 200.000 en EUR 1.500.000, variërend van appartementen, gezinswoningen tot vrijstaande grotere woningen. Daarnaast heeft Home Sales & Rental ruime ervaring met het verkopen van recreatiewoningen en huizen die bestemd zijn als belegging voor de verhuur.  
 
Benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan en ontvang deze binnen 2 werkdagen in de mail. Of maak een afspraak met onze verkoopmakelaar.    

Waardebepaling aanvragen Vrijblijvende afspraak

Wat is een waardebepaling precies?

Een waardebepaling is een gerichte inschatting van de marktwaarde voor jouw woning en situatie. Dit gebeurt door een gecertificeerde verkoopmakelaar. Onze verkoopmakelaar heeft meer dan 10 jaar evaring, toegang tot belangrijke verkoop data en is aangesloten bij makelaarsvereniging Vastgoedpro. Er zijn geen kosten aan verbonden. Let op, heb je een taxatie nodig voor bijvoorbeeld een hypotheek, dan moet een taxateur een taxatierapport opstellen.

Heb ik een energielabel voor mijn woning nodig als verkoper?

Ja dat is op het moment verplicht bij het verkopen en verhuren van een huis of appartement. Op enkele uitzonderingen na als monumentale panden of fabriekshallen. Vanaf 2021 moet je een energielabel aanvragen bij een  energie adviseur. Deze adviseur (inspecteur) komt langs om je woning te keuren en een label te geven. 

Ga je jouw woning verkopen en heb je een energielabel nodig? Plan hier eenvoudig een afspraak.

Wat is een makelaarsvereniging zoals VastgoedPro?

Vastgoedpro

Ons partner verkoop makelaarskantoor is aangesloten bij Vastgoedpro, om kennis en kwaliteit te borgen. Vastgoedpro is een Nederlandse beroepsorganisatie voor vastgoedprofessionals, zoals makelaars en taxateurs. Tezamen met VBO en NVM zijn dit dé 3 makelaarsverenigingen in Nederland. Kennis en praktijkervaring wordt gedeeld met de leden onderling. Zo zijn we er zeker van dat onze professionals deskundig en ervaren zijn, een huis verkopen is tenslotte een belangrijke stap.

Onafhankelijk geschillen- en tuchtrecht

Ons verkoopkantoor Home Sales & Rental is aangesloten bij De Geschillencommissie in Den Haag die voor meer dan vijftig disciplines het geschillenrecht verzorgd. De geschillencommissie is opgezet door de overheid en geeft de zekerheid dat bij een klacht inzake betaling of dienst, deze juist en onafhankelijk wordt beoordeeld mocht u er met de professional zelf niet uitkomen. Daarnaast moeten de leden werken volgens een erecode.