HomeVerkopen

Verkopen

Vanuit onze rol als verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder kregen we steeds vaker de vraag of we ook wilden ondersteunen bij de verkoop of aankoop. De afgelopen jaren hebben we met veel plezier in samenwerking met het verkoop kantoor Home Sales & Rental de verkoop en aankoop verzorgd. Dit voor appartementen, eengezinswoningen en vrijstaande woningen. 

Vanaf 2023 begeleiden we met ons kantoor de volledige verkoop en aankoop. We zijn aangesloten als Makelaar Wonen bij de branchevereniging VBO (+1.300 leden in Nederland). 
 
Benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan en ontvang deze binnen 2 werkdagen in de mail. Of maak een afspraak met onze verkoopmakelaar.    

Waardebepaling aanvragen Vrijblijvende afspraak

Wat is een waardebepaling precies?

Een waardebepaling is een gerichte inschatting van de marktwaarde voor jouw woning en situatie. Dit gebeurt door een gecertificeerde verkoopmakelaar. Onze verkoopmakelaar heeft meer dan 10 jaar evaring, toegang tot belangrijke verkoop data en is aangesloten bij makelaarsvereniging Vastgoedpro. Er zijn geen kosten aan verbonden. Let op, heb je een taxatie nodig voor bijvoorbeeld een hypotheek, dan moet een taxateur een taxatierapport opstellen.

Heb ik een energielabel voor mijn woning nodig als verkoper?

Ja dat is op het moment verplicht bij het verkopen en verhuren van een huis of appartement. Op enkele uitzonderingen na als monumentale panden of fabriekshallen. Vanaf 2021 moet je een energielabel aanvragen bij een  energie adviseur. Deze adviseur (inspecteur) komt langs om je woning te keuren en een label te geven. 

Ga je jouw woning verkopen en heb je een energielabel nodig? Plan hier eenvoudig een afspraak.

Wat is een makelaarsvereniging zoals VastgoedPro?

Vastgoedpro

Ons partner verkoop makelaarskantoor is aangesloten bij Vastgoedpro, om kennis en kwaliteit te borgen. Vastgoedpro is een Nederlandse beroepsorganisatie voor vastgoedprofessionals, zoals makelaars en taxateurs. Tezamen met VBO en NVM zijn dit dé 3 makelaarsverenigingen in Nederland. Kennis en praktijkervaring wordt gedeeld met de leden onderling. Zo zijn we er zeker van dat onze professionals deskundig en ervaren zijn, een huis verkopen is tenslotte een belangrijke stap.

Onafhankelijk geschillen- en tuchtrecht

Ons verkoopkantoor Home Sales & Rental is aangesloten bij De Geschillencommissie in Den Haag die voor meer dan vijftig disciplines het geschillenrecht verzorgd. De geschillencommissie is opgezet door de overheid en geeft de zekerheid dat bij een klacht inzake betaling of dienst, deze juist en onafhankelijk wordt beoordeeld mocht u er met de professional zelf niet uitkomen. Daarnaast moeten de leden werken volgens een erecode.

Ons DNA
  • Persoonlijke aanpak
  • Ondernemend en pro-actief
  • Professionele werkwijze
  • Hoge mate van service
  • Vernieuwende mindset

Onze standaard extra's
  • Inclusief woningfotograaf
  • Altijd een woningvideo
  • 2-talige contracten voor Expats
  • Adverteren op Funda & internationaal
  • Screening met digitale kluis

Klanten beoordeelden ons met een:

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod?
Maak een e-mail alert aan op basis van jouw zoek criteria.
E-mail Alert aanmaken