HomeOver ons

Over ons

Met NEWCURB makelaardij zijn we gericht op het verbinden van mensen en vastgoed op de best mogelijke manier! Dit doen we in de regio's Amsterdam, het GooiAlmere en Utrecht. We hebben een persoonlijke benadering, ondernemende mindset en zoeken continu naar vernieuwingen om onze woningen nog beter te presenteren. We werken met lokale professionals die de eigen regio goed kennen, de juiste kennis bezitten en een passie hebben voor vastgoed.

We zijn gespecialiseerd in het verhuren van vrije sector woonruimtes in de Randstad, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Met ons netwerk van internationale bedrijven, ingeschreven (expat) kandidaat huurders en moderne werkwijze zetten we ons elke dag weer maximaal in voor onze klanten. We adverteren op de grootste huur- en verkoop woning websites in Nederland en internationaal. Daarnaast screenen we huurders uitgebreid en met gebruik van de nieuwste systemen, waaronder een digitaal WoonDossier met aansluitingen op o.a. het BKR, Mijnoverheid, EDR en een internationale zwarte lijst voor huurders.

 


 

 

Ons makelaarskantoor is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten.

VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar je van goed advies kan voorzien en deze kan onderbouwen. Tevens zijn kan je als klant van NEWCURB terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten.

Meer weten over VBO? Ga naar www.vbomakelaar.nl 
Samen sterker. Daar gaan wij voor.

Wil je een studio, appartement of huis verhuren? Wij hebben de kennis en juiste aanpak in huis! 

Onze Waarden 

Persoonlijk              

Met ons team streven we naar een persoonlijke manier van samenwerken, wonen draait om de mensen en daarmee is een persoonlijke werkwijze vanuit onze visie onmisbaar. 

Ondernemend     

Elke dag zetten we ons in om het niveau van alle elementen van onze dienstverlening rondom de transactie van een huis te verbeteren. Daarnaast werken we met ervaren professionals die een ondernemende mentaliteit combineren met een passie voor vastgoed. Zo zorgen we ervoor dat we net dat stapje extra zetten voor onze klanten.

Vernieuwend         

Het uitbreiden en verbeteren van onze diensten stellen we elke dag op de proef. We zoeken naar nieuwe technologische ontwikkelingen en zetten deze in om zo op de best mogelijke manier mensen te verbinden met woningen. Bekijk hier een voorbeeld van onze nieuwste methode van haarscherpe 360 graden video tours.

Contact opnemen Join NEWCURB

We staan met ons team graag voor je klaar!

De mogelijkheden bespreken met een kop koffie

Meer informatie over onze diensten? Neem contact op voor een afspraak. 

Kantoor Amsterdam
Kantoor Amsterdam
Keizersgracht 520-H, 1017 EK Amsterdam
Bezoek op afspraak
Kantoor Hilversum
Kantoor Hilversum
Herenstraat 31, 1211 BZ Hilversum
Bezoek op afspraak
Ons DNA
  • Persoonlijke aanpak
  • Ondernemend en pro-actief
  • Professionele werkwijze
  • Hoge mate van service
  • Vernieuwende mindset

Onze standaard extra's
  • Inclusief woningfotograaf
  • Altijd een woningvideo
  • 2-talige contracten voor Expats
  • Adverteren op Funda & internationaal
  • Screening met digitale kluis

Klanten beoordeelden ons met een:

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod?
Maak een e-mail alert aan op basis van jouw zoek criteria.
E-mail Alert aanmaken