HomePrivacy

Privacy statement

NEWCURB verzamelt en verwerkt gegevens over klanten en bezoekers van deze website ten behoeve van de bedrijfsvoering en om website statistieken te kunnen ontwikkelen en/of bijwerken. Door middel van deze informatie verbetert ons bedrijf de kwaliteit van deze website. Daarnaast kan je in contact zijn met NECURB omdat:

  1. Je een woning wilt verhuren;
    1. Afsluiten van een huurovereenkomst
    2. Delen van gegevens huurder(s)
    3. Communicatie omtrent het verhuren van een woning
  2. Je wilt een woning huren;
    1. Afsluiten van een huurovereenkomst
    2. Uitvoeren van een creditcheck, ID-check en WWFT check
    3. Communicatie omtrent het huren van een woning
  3. Je wilt een woning verkopen via ons verkoop partner kantoor Home Sales & Rental; 
    1. Afsluiten van een koopovereenkomst
    2. Communicatie omtrent het verkopen van een woning

NEWCURB verwerkt uw gegevens zorgvuldig en volgens de wet- en regelgeving en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

  • We verwerken gegevens in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, en verwerken de gevens enkel welke minimaal nodig zijn voor deze doeleinden;
  • We besteden veel aandacht aan beveiliging van onze systemen en jouw gegevens om deze te beschermen; 
  • We vragen om je toestemming als we dit nodig hebben voor het verwerken van je persoonsgegevens;
  • We zien privacy als een erg belangrijk recht en besteden hier daarom veel aandacht aan;
  • We geen persoonsgevens aan derde partijen, indien dit niet strikt noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor deze zijn verstrekt.

Verwerkingsverantwoordelijke

NEWCURB 
Poortland 66 
1046 BD Amsterdam
info@newcurb.nl

Bewaartermijn

NEWCURB bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

We hebben onder andere de volgende maatregelen genomen om jouw gegevens en privacy zo goed mogelijk te borgen;

  • We hebben een gebruikersnaam en wachtwoord voor al onze systemen, waarbij het opslaan van inloggegevens nimmer is toegestaan;
  • Waar mogelijk gebruiken we een 2 traps toegangsbeveiliging;
  • We werken waar mogelijk in de cloud om persoonsgegevens te kunnen herstellen en zorgen voor een continu back-up;
  • Bij nieuwe beveiligingsmogelijkheden en updates zorgen we voor een implementatie indien deze sterkere beveiliging bieden.

Verwerkersovereenkomst

Als een derde meer dan alleen persoonsgegevens verwerkt dan alleen je NAWgegevens, telefoonnummer en e-mailadres, zal er met zo’n derde partij een aparte “verwerkersovereenkomst” worden afgesloten. 

Screening huurder

Wanneer je een woning wilt huren via NEWCURB makelaars, is er sprake van een screening. Hierbij voeren we een check uit op het ID bewijs, het BKR en EDR. Daarnaast worden inkomens gegevens beoordeeld zoals 3 recente salarisstroken, werkgeversverklaring, inschrijving huidig adres, verhuurders verklaring en indien benodigd aanvullende stukken. Voor deze screening maakt NEWCURB gebruik van de diensten van Huurcheck Nederland geregistreerd bij Autoriteit Persoonsgegevens onder M1607864 en worden hiermee de gegevens gedeeld. 

Rechten omtrent uw gegevens

Je hebt het recht op inzage, correctie of verwijdering van je persoonsgegevens. Een verzoek kan via e-mail naar info@newcurb.nl, het contactformulier op onze website of schriftelijk worden aangevraagd, onder vermelding van naam en adres. Wij reageren binnen 4 weken op je verzoek. In geval van een verzoek tot verwijdering zullen wij de betreffende persoonsgegevens zo spoedig mogelijk verwijderen, tenzij en voor zover de wet verplicht om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of indien er andere dringende redenen zijn.

Autoriteit persoonsgegevens

Heb je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen om hier direct met ons contact over op te nemen. Graag helpen we je dan verder. Op grond van de privacy wetgeving heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen

Heb je naar aanleiding van onze Privacy Statement nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Ons DNA
  • Houden van snelheid
  • Ondernemend
  • Persoonlijke aanpak
  • Continu ontwikkelen
  • Vernieuwende mindset

Klanten beoordeelden ons met een:

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod?
Maak een e-mail alert aan op basis van jouw zoek criteria.
E-mail Alert aanmaken