HomeVerhurenOnline verhuurmakelaar service

Online verhuurmakelaar service

Ben je in het bezit van 1 of enkele beleggingspanden? En wil je graag zelf een gedeelte van het verhuren verzorgen? We geloven in het bieden van de juiste bouwstenen, zodat onze verhuurdienst aansluit bij jouw aanpak als verhuurder.

Gezamenlijke verhuur in heel Nederland 

Met onze online verhuurmakelaar diensten bieden we een samenwerking voor de verhuur van je beleggingspand.  

  • Een woningopname inclusief huurprijs marktwaarde taxatie, zodat je weet welke huur je kunt vragen voor de woning. Inclusief het bespreken van nog eventuele kansen voor de woning om het rendement te verhogen. 

  • Foto’s en eventueel video lever je zelf aan. Toch hulp nodig met het beeldmateriaal, laat het ons weten. Ook stel je zelf de tekst op voor de woningadvertentie, welke we na lopen en aanvullen waar nodig.  

  • Adverteren van de woning op meer dan 20 woning huur websites, waaronder velen gericht op expats zoals Pararius & expat rentals. Onze ingeschreven kandidaat huurders ontvangen bij aanmelden van de woning ook een update. Daarnaast is adverteren op Funda mogelijk en natuurlijk via Facebook & overige socials. 

  • Het bezichtigen doe je zelf. We nemen de reacties aan en nodigen de daadwerkelijk geïnteresseerde kandidaten uit op de momenten door jou aangegeven om te bezichtigen. 

  • Na de bezichtiging geef je de kandidaat huurders door en verzorgen we een screening. Dit onder andere door een toetsing in het BKR, opvragen van salarisstroken, een werkgeversverklaring, toets op het identiteitsbewijs en google toets. 

  • Vlot daarna maken we het huurcontract op, met een duidelijke vermelding van alle afspraken en eventuele bijzondere bepalingen. Dit in het Nederlands en indien van toepassing ook Engels. Al onze huurovereenkomsten worden digitaal ondertekend met een duidelijke log van deze ondertekening. Na ondertekening ontvang je de getekende versie in de mail. Zo is alles goed vastgelegd en kan er nooit meer een handtekening ontbreken.  

  • De oplevering / check-in met de nieuwe huurder(s) verzorg je zelf. Het is verstandig om hierbij zoveel mogelijk vast te leggen. Onder andere over de staat van de woning, de meterstanden en het aantal sleutels.  

Dé manier om een woning te verhuren wanneer je zelf de bezichtigingen, onderhandelingen en inspecties wilt doen. Toch op een later moment overstappen naar full-service verhuur, dan is dit altijd mogelijk.  

Contact opnemen Huurprijs bepalen